Massage

Als (top)sporter zoek je vaak de limieten van je lichaam op. Een kwalitatieve sportmassage zorgt ervoor dat je sneller herstelt. Beginnende of recreatieve sporters hebben dan weer vaker last van ‘pijntjes’. Voor hen maakt een massage dikwijls een verschil tussen net wel of net niet een blessure oplopen.

Voordelen van sportmassage:

  • NVermindert pijn en ontstekingen
  • NBevordert herstel
  • NStimuleert bloedsomloop
  • NVerbeterde mobiliteit en flexibiliteit
  • NVermindert stress en spanning
  • NVerbeterde slaap
massage

Sporters gaan hun lichaam tijdens de trainingen belasten, om het daarna te laten herstellen en (via de zogenaamde “supercompensatie”) nadien een hoger prestatievermogen te bekomen. Hoe korter de herstelfase, hoe sneller de volgende training kan afgewerkt worden en hoe sneller het conditieniveau zal stijgen. Een van de manieren om het herstel te bevorderen is een sportmassage. In meerdaagse (wieler)wedstrijden worden de ren(n)(st)ers na elke rit of wedstrijd gemasseerd om hun herstel te optimaliseren.

Lopers en triatleten hebben vaak last van stijve spieren. Door een regelmatige behandeling van pijnlijke plaatsen kan een blessure vaak worden vermeden. Maar ook niet-sporters kunnen, bijvoorbeeld door een verkeerde houding, baat hebben bij een sportmassage.

Tenslotte genieten competitiesporters ook graag van een deugddoende massage enkele dagen voor hun (piek)wedstrijd. Hier spelen zowel fysieke aspecten als psychologische factoren (beloning voor het harde werk van de afgelopen periode) zeker een rol.

Prijslijst

Sportmassage benen
€45
Sportmassage rug
€35
Sportmassage full body
€65
massage
massage